fredag den 18. februar 2011

Fredag den 19. februar 2011

Lørdag den 19. februar 2011.
Tusinde for alle jeres kommentaren, det er superhyggeligt at åbne bloggen hver dag. Dejligt at I andre har lyst til at læse med.
Så er vi klar til en hyggelig campingmorgen, slåskamp med sengetøj, hynder og kufferter, men alt pænt stuvet på plads og et lidt mindre overdådigt morgenmåltid end på hotellerne, så er vi klar til en køretur fra Mt. Cook til Dunedin, ca 275 km ad fantastiske flotte veje nogle meget små, snoede og stejle. Man kender ikke til autoværn hernede er man heldig er det et hegn vel at mærke for at holde fårene inde på marken. Det første stykke var samme vej som vi kørte på i går, men det var ikke mindre flot i dag, dog er vejret noget gråt, diset og det småregner lidt, det hæmmer udsynet, idet vi kører faktisk oppe i skyerne....
Der var et fantastisk antal får overalt på skråningerne, man skulle næsten tro at de var krydset med bjerggeder for at kunne begå sig....
Da vi nåede Moeraki, en lille by ude ved østkysten ligger et underligt naturfænomen kalder Moeraki Boulders. Der er kæmpe kuglerunde stenformationer spredt på stranden, nogle af dem med en diameter på optil 4 m, ingen ved hvor de kommer fra, eller hvordan de er opstået, men specielle er de. Havet var også fantastisk flot, og der var masser af sneglehuse og skalller at finde.

Så gik turen videre mod Dunedin, en fantastisk by, der ligger på bjersider, alle veje går enten langs havet eller 3-400 m oppe på bjergene, dette er totalt umuligt at fotografere, men man kunne blive helt svimmel af at kigge både op og ned.

Vi valgte at forlænge turen ud på Otago Peninsula, en aflang ø der ligger udfor Dunedin. Længst ude er en albatros station, hvor man kan få guidede ture ud i området, dog valgte vi at stå udemfor hegnet og fotografrer, det virkede fint.

Så gik turen ud til en super lækker campingplads, hvor alle "vores biler" ligger lige rundt om hinanden, det ser ud til at være rigtig hyggeligt.
Nu er det tid til madlavning og aftenhygge, der i blandt at tjekke mail, det er altid spændende.
Knus Inge og Erik.

2 kommentarer:

  1. Hej begge!
    Jeg skal bringe en stor hilsen fra de 27 fremmødte seniorer, der måtte nøjes med "forlovet" skildpadde - fra dåse!
    Her er ellers ikke noget specielt nyt. Det ser på billedet ud til at Erik har været i gang med at skille stenkuglen ad.
    Fortsat god tur ønsker Jytte og Svend.

    SvarSlet
  2. Hej med jer....
    Morgenlæsningen før folkebladet. Denne del af turen lød spændende. I skrev at i kunne vælge den planlagte rute fra og køre "på egen hånd".
    Men det lyder som om i følges flere biler. Det lyder også som en Western med "vognborge i rundkreds. Det kunne da være sjovt at få et billede af det. Flot billede af albatrossen. Det er tilsyneladende et super kamera i har med. Det er godt.

    Go' morgenhilsen fra 2V og HB

    SvarSlet