torsdag den 10. februar 2011

Onsdag den 9. februar 2011



Onsdag den 9. februar 2011
Tillykke med fødselsdagen til Thomas, håber du får en hyggelig dag med din familie.
Så har vi sovet en dejlig men varm nat vandret i en seng, det var en behagelig afveksling fra i går nat. Efter at have fået morgenmad og pakket sammen går vi en lille tur omkring hotellet. Der er fuldt af gadekøkkener, og det ser nærmest ud til at folk lever på gaden under maget primitive forhold. En meget speciel oplevelse, idet alle ser ud til at have affundet sig med det, og er venlige og smilende selvom vi ikke fårstår et pluk af hvad de siger.
Vi mødte et kanllertværksted fuldt udstyret på ca 10 kvm, alt foregik på jorden og de 3 medarbejdere sad på jorden.

Kl 11:30 er bussen klar igen til at køre os ud til et meget specielt Buddha tempel kaldet "Wat Trimitr". Hovedfiguren 5 m høj og vejede 5,5 tons rent guld. Den var for mange år siden fundet i jorden da men ledte efter "noget andet". Ingen aner hvor den kommer fra eller hvordan den er havnet der.

Efter besøget hos Buddha gik vi en lille tur rundt i byen. Der var tonsvis af bitte små forretninger der handlede med motorreservedele, lejer, mad og parafume. Et helt smedeværksted kunne rummes på 50 kvm. Her ser ikke ud til at være nogle regler om hverken arbejdsmiljø eller hygiejne....., og da slet ikke byplanlægning.
Turen fortsætter med bus til en "slangefarm" beliggende i forbindelse med et hospital. Her har man alle former for giftige slanger som man malker giften fra og omdanner til modgift. Man er også begyndt at have ikke giftige slanger som er truet i naturen. Selvfølgelig skulle vi også se et slangeshow, dog med en masse info om slanger, slangebid og behandlingen. De ville vise hvordan man fangede en kongecobra "med de bare næver", der var bare det ved det at slangen ikke gad at blive fanget og forsøgte at stikke af. Da det var ca 32 grader var den i vældig hopla....., nok til at give 4 mand sved på panden

Efter disse oplevelser blev vi kørt til lufthavnen i Bangkok. Er du da vims mange mennesker i utrolige rækker uden megen plan, men det lykkedes da at blive tjekket ind efter ca 1 time, dog havde næsten ingen par fået pladser ved siden af hinanden, så det var en ommer.
Flyet kom på vingerne til tiden kl 20:00, ofg foran os lå nu 11 1/2 times flyvetur og endnu engang skal urene sættes 6 timer frem, dvs vi nu er 12 timer foran Danmark.

Godnat og forsøg at sov godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar