søndag den 13. februar 2011

Søndag den 13. februar 2011

Søndag den 13. februar 2011.
Sædvanlig procedure, alt for tidlig op og pakke sammen til en ny bustur.....
I dag skal vi køre 180 km direkte mod syd, fra Rotorua til Tongariro Nationalpark. En fantastisk flot natur køretur, hvor naturen bliver mere og mere speciel, og der begynder at komme bjerge.
Dagens første stop var i Wai-o-tapu Therminal Wondrland. Et kæmpe område med varme kilder og kogende mudder. Vi travede en tur på ca 1 time i området, og der var helt fantastiske formationer med alskins giftige og kogende væsker, bl.a Djævlens Badekar.

Ærgerligt at ikke kan få et indtryk af lugten.
Vi var også ude at se en Lady Knox Geyser en varm kilde der springer. Dog snød man og "startede" den daglig kl 10:15 med en pose "kemikalier, flot, men lidt snyd.

Vi gjorde et lille stop ved et stort vandfald kaldet Huka Falls hvor Waikato River falder 11 m efter at være snævret ind fra ca 100 m bredde til knapt 20 m. Hvert sekund falder nok vand til at fylde 2 svømmebassiner i olympisk størrelse.

Efter et par fotostop i den fantastiske natur kom vi til Lake Taupo, som er ca 600 kvkm stor. Denn sø bruges til allle mulige fritidsaktiviteter, fiske, svømme, paragliding efter en båd og meget andet. Der er en enorm aktivitet alle vegne langs bredden....
Det sidste stykke op mod hotellet foregik i Tongariro Nationalpark. Et område på over 2200 kvkm, som er verdens ældste og fjerde største nationalpark. Helt fantastisk. Ved foden af et bjerg ligger hotellet ubeskriveligt smukt. Efter busturen har vi været ude at gå en tur i området, det bliver mest til at stå og beundre udsigten, lige meget hvor man kigger hen er der flottere end der hvor man kiggede før.
Vejret er stadig fantastisk, ca 23 gr og solskin, det regn de truer med kommer om natten, så det er perfekt.
Håber alle har det godt, for vi hygger og oplever på fulde omdrejninger.
Se bare.
 Kærlig hilsen og knus - Inge og Erik.

1 kommentar:

  1. Det lyder dejligt - og interessant. Vi kan dog også prale lidt, vi har fået lidt sne igen, det gryende forår har trukket sig tilbage.
    Jytte og Svend.

    SvarSlet