tirsdag den 15. februar 2011

Onsdag den 16. februar 2011

Onsdag den 16. februar 2011.
TILLYKKE til Olivia som bliver 5 år i dag. Håber vores lille prinsesse får en fortryllende dag i børnehaven og sammen med mor, far og Phillip.
I dag var det "sove-længe-dag", idet bussen først køret kl 09:15.
Vi har været på hval safari. Vejret var fantastisk flot solskin og ikke ret meget vind, perfekt til hval safari. Til trods for det var der meter høje dønninger, så det var ikke en stille sejltur, dog klarede alle sig uden at blive søsyge.

Vi så på ture 5 store hvaler, gennemsnitlig ser man 2-3 hvaler, så det var total succes. der ud over så vi albertros-fugle, der er kæmpe store ca 3 m i vingefang. Det er utroligt svært at fotografere når båden ruller, men vi har forsøgt, og med lidt tilskæring kan det vist blive fint.

Desværre fandt vi ingen delfiner i dag, det kunne ellers hav e været sjovt at se dem i naturen.
Vel på land igen var det tid til en lille pause inden vi skulle på vinsmagning, ikke dårligt. Vi besøgte en familie-vingård, hvor far, datter og svigersøn fremstillede rød og hvidvin.
Tilbage på hotellet har vi lige spist fødselsdagskage, da en af deltagerne idag har 70 års fødselsdag, det har vi hele dagen fået en masse sjov ud af.....
I aften tager vi ind til byen og spiser hver for sig, inden turen går videre til Christchurch i morgen.
Knus Inge og Erik

4 kommentarer:

  1. Hej igen. Det er dog nogle fantastiske ting I oplever. Jeg er lige her onsdag kl. 9.45 kommet ind efter at have skovlet sne, der lå i et gennemsnitligt lag på 15 cm. Så er indkørsel og fortov godt nok lange. Jeg skal bringe en hilsen til jer begge fra brødrene i Horsia. Flere spurgte til Jer under det selskabelige.
    Svend.

    SvarSlet
  2. Hej Venner

    Jeg ved ikke om det her virker.
    Jeg har kontaktet Svend Bondesen, som åbenbart er mere nørd end mig.

    / Henning

    SvarSlet
  3. Hej igen venner....

    Det ser ud som om det virker nu, efter jeg har talt med Svend. Han læser sikkert dettte, - så tak for det Svend.
    Her har vi fået vinter igen, som Svend skriver.
    Vi har just været i hytten en 3 dage, for dels at fælde træer medens saften er nede og dels for at hygge os. Vi startede ned at en ugle havde forvildet sig ned i skorstenen så der ikke var aftræk, så var vandvarmeren frostsprængt (loddejob for Erik) blandingsbatteri i bad var sprunget og slange under køkkenbordet var sprunget. Vi havde en ny vandvarmer, så det gik. Resten kunne vi bare lukke fra. Så det gik fint, men det blev et værre blæsevejr.
    Nå men det var jo jer vi ville sige noget om.
    Det er jo fantastisk at sidde her hver morgen og følge med i hvad i laver og oplever. Det er næsten lige som at være med.
    Nu skal det prøves om det virker igen, med at sende kommentaren.

    Kærlig hilsen fra 2V og HB og fortsat god tur.

    SvarSlet
  4. Hejsa Gamle

    Nu er det mig, som vil prøve om jeg er nørde med her inde :o)

    Dejligt at vi kan følge med i hvad I laver, det er svært ikke at blive lidt misundelig, når man læser om jeres eventyrlige oplevelser.

    Tak for fødselsdags hilsnerne. Vi er lige kommet hjem fra en rigtig hyggelig tur på Bones i Horsens, et super sted hvis man har små børn. Olivia har vist haft en rigtig dejlig dag, hun fik bl.a et danse-spil til wii, så der er blevet danset til den stor guld medalje i dag, et rigtigt kønt syn :o)
    Phillip løber jo nærmest rundt nu, der bliver i alt fald gået mere end der bliver kravlet nu, det var også ved at være en ret dyr fornøjelse i bukser :o)
    Det er dejligt at høre I hygger jer og oplever så meget, Vi savner jer :o)
    Hygge Knus jeres Ældste datter

    SvarSlet