søndag den 13. februar 2011

Mandag den 14. februar 2011

Mandag den 14.februar 2011.
I dag har vi kørt strækningen fra Tongariro til Wellington, som er New Zealands hovedstad en tur på ca 250 km.
Vi startede i Nationalparken, som er helt fantastisk flot med bjerge og klipper, synd at det slet ikke ser storslået nok ud på billeder. Nå vi må gemme de billeder vi har på nethinden. Mottoet for New Zealands nationalparker er at man kun må efterlade sine fodspor og medtage sine fotografier.... Stof til eftertanke.
På turen havde vi et par fotostop ved flotte

og sjove ting. Tjek lige gulerodens størrelse i forhold til vejskiltet i højre side sf billedet. Guleroden markerer byens status som storproducent af grønsager. Ideen er ikke enestående, vi så flere andre mere eller mindre mærkelige markeringer ved indfaldsveje til byerne....

Vi fik også tid til at gå en lille strøgtur, hvor jeg fandt er forretning med patchworkstoffer, det kunne have blevet dyrt, men jeg begrænsede mig, det kan jo være der er flere senere. Sjovt at se hvad de har på deres stoffer, bl.a kager, kiwi-fugle, og en sjov lille gråspurve-agtig fugl med en "vifte som hale."
Det er lidt fantastisk hvad det kan lade sig gøre st flytte på en lastbil hernede......


Vel fremme ved hotellet vil vi lige slappe lidt af, sende en hilsen til jer og hygge lidt, før vi går en tur ned i byen og skal selv finde aftensmad, det ser ikke ud til at blive nogen svær opgave.
Hvis der er nogen der har lyst ville det være rigtig hyggeligt at blive opdateret lidt hjemmefra.
Knus Erik og Inge

Ingen kommentarer:

Send en kommentar