tirsdag den 22. februar 2011

Onsdag den 23. februar 2011


Onsdag den 23. februar 2011
Tillykke med fødselsdsgen til Søren, håber du får en hyggelig dag sammen med Ckristina og ungerne.....
Så er det morgen, men hvad er det for en uorden termometeret står på 8 gr og det er småregnvejr og helt gråt. Nå pyt det kan da kun blive bedre....
Dagen i dag er planlagt til at udforske området omkring Queenstown. 15 km nordpå ligger den gamle guldgraverby Arrowtown. Her slog kinesiske guldgravere sig ned i 1880'erne i uendelig små hytter klinet op mod bjergsiden. Ufattelig at man kunne overleve her. Det stod i total modsætning til det "turistfælde-land" der var opbygget omkring.

Efter en times travetur i terrænet kørte vi mod Lake Hayes, som nok er det mest spejlblanke vand jeg nogensinde har set.
Her fandt vi det passende at indtage vores medbragte middagsmad med udsigten til søen...., solen er på vej frem og temperaturen er 16 gr.

Vel tilbage i Queenstown bestemte vi os til at køre de 50 km til til Glenorchy på vestsiden af Lake Wakatipu. Her går veje helt langs med søen men i alle niveauer, og både op og ned. Endnu en fantastisk køretur i storslået natur.
Fint lille sneglehus i New Zealands fantastiske natur.

Beklager hvis alle billlederne er en kombination at vand og bjerge, men det er det vi mest ser, og selvom det ser ens ud på billeder, er der himmelvid forskel i virkeligheden.
På tilbagevejen fik vi tanket op "af alt" disel, mad, vand og tømt diverse spildevandsagregater, for i morgen går turen ud i den vilde natur op mod Franz Josef og Fox Glacier.

Resten af eftermiddagen skal vist bare gå med hygge og reflektion over dagens oplevelser, og så lidt aftensmad selvfølgelig.
Så er der serveret aftensmad, skulle hilse at sige at de smager lige så godt som de ser ud....
Misundelig, det er der god grund til....


Vi har lige fået at vide at der igen er international flyvning fra Christchurch lufthavn og området omkring det hotel hvor vi skal være er totalt uskadt, så vi fortsætter fortsat uden ændringer. Frem til lørdag morgen er vi over 300 km væk fra Christchurch.
Kan I have det godt, og passe godt på jer selv.
Tak for jeres tilbagemeldinger, det er superhyggeligt at høre hjemmefra.
Knus Inge og Erik

1 kommentar:

  1. Hejsa I to :o)

    Klokken er lige nu 21.30 her hjemme, og jeg er lige kommet hjem, fra en meget lang dag på job. Begge unger sover sødt i hver deres seng, og Thomas putter også allerede under dynen :o)
    Vi er glade for, at I var så langt væk fra jordskælvet, fik jo et sjok, da fjernsynet blev tændt kl. 06.00 om morgnen, vi fløj nærmest ud af sengen, for at komme ind til pc'eren og tjekker hvor I befandt jer i forholdt til det hele. Super dejligt med mailen fra jer.
    Ellers ikke så meget nyt her fra, tror min pude kalder lidt på mig :o)
    Ha' det godt.
    I er savnet...
    Knus Jane og familien

    SvarSlet