lørdag den 26. februar 2011

Søndag den 27. februar 2011

Søndag den 27. februar 2011
Så er det tid at komme op, bussen kører til lufthavnen kl 04:30, og så er det farvel til New Zealand og Christchurch efter 18 pragtfulde og spændende dage.
Natten har været rolig, og vi har ikke mærket nogen efterskælv, selvom de stadig kommer.
Flyveturen til Sidney varede 3 timer og var ganske fredelig. Da vi landede var der over 23 gr, lidt overskyet, men ellers flot.
Vi blev hentet i bus og kørt til hotellet, men værelserne var ikke klar, så vi gtog en bus-/ gåbens-rundtur i byen.
En af de ting vi allerførst måtte se var Operaen. Et fantastisk bygningsværk, storslået i formerne og med skæve vinkler alle vegne.

Bymidten i Sidney er skyskrabere, men også her har man gjort sig umage med at bygge dem i forskellige "snit", meget spændende.
Byen er flot med vand langt ind i byen og mange store flotte parkanlæg, bla Botanisk Have. Her er fabelagtige store flagermus, som hænger i træerne. De har et vingefang på optil 80 cm, og skriger som bare pokker.

Vi glemte næsten at se på alle de fantastiske blomster og træer.

I byen er også rigtig mange smukke gamle bygninger, som man holder flot ved lige.
Vi så også et specielt mindesmærke på det sted, hvor de første straffefanger blev sat i land.

I dag ligger det i en summende bydel med bitte små gader med specialbutikker og boder. Det må udforskes nøjere i morgen.
Vi er tilbage på hotellet kl 16:30, så vi trænger til at tage en lille slapper inden vi skal ud og "finde vores aftensmad selv", det skal nok blive hyggeligt.
Håber alle er i fin form hjemme og vi glæder os rigtig meget til at se jer igen.
KNUS Inge og Erik

1 kommentar:

  1. Hejsa I to..

    Ih hvor I altså bar hygger jer, dejligt :o).

    Her hygger vi også, det er jo altid skønt med lidt weekend, for de hårdtarbegjdene folk her hjemme :o) Desværre har Thomas arbejds weekend, hvilket han har haft de sidste tre weekender, så tror også snar han trænger til et par fridage.
    Denne weekend har for børnene og jeg stået på en del afslapning, bagning af et ordenligt læs pandekager, som var Olivias ide, mums.. Ellers har vi spillet, set et par film og været ude på en kold gåtur om i byen og lidt akvarel maling er det også blevet til. Olivia siger "hun har lært en masse kunst, efter at hun har været på kunstner museum". Hun siger også, at hun snart ikke kan huske hvordan mormor og morfar ser ud mere :o), så det er vist godt I snart kommer hjem igen :o)

    Nu er det snart min tur til at pakke rejse tasken, jeg tager til Barcelona nogle dage i uge 11 med arbejde, glæder mig til at få lidt luft under vingerne :o). Så må vi se om Thomas kan holde skansen mens jeg er væk, mon ikke.
    Det går bare forrygende på arbejde lige for tiden, også selvom vi har haft lidt for meget at lave. Vi har pt. de bedste ledere, som virkelig forsøger at gør en masse for, at vi hver i sær bliver glade og tilfredse med arbejdet og virksomheden igen, efter alt den omrokering og turbulens der har været siden dec. Der er også blevet åbnet godt op for godte-posen med kurser, selvudvikling, ture, rejser og en masse andre ting, fedt.

    Inge håber du er klar på, at komme med mig ud på lidt brudekjole prøvning når I er kommet hjem, har fået lidt stress, da jeg har talt med et par stæder, som siger jeg er lidt sent ude, men mon ikke det går alligevel.

    Kan I nu nyde de sidste dage på jeres eventyr. Hygge Knus Jane

    SvarSlet